5.9.2019 Yrittäjän päivänä minua haastateltiin MTV3:n Huomenta Suomen lähetykseen. Pääset katsomaan haastatteluni tästä linkistä 

Haastattelu alkaa 13 minuutin kohdalta. Kerron haastattelussa arkisia kokemuksiani yrittäjyydestä, kuten miksi vuonna 2016 lähdin yrittäjäksi, olenko katunut ratkaisuani, mikä on tullut yllätyksenä ja yrittäjän työajasta. 

9.10.2019 Helsingin Yrittäjät haastatteli minua luottamushenkilökokemuksestani. Olen toiminut vuodesta 2017 Helsingin Yrittäjien Pohjois-Helsingin paikallisyhdistyksen hallituksessa (v. 2018 alk. varapuheenjohtajana).

Luottamushenkilönä toimiminen on antanut paljon yksinyrittäjänarkeeni. Olen tutustunut monenlaisiin yrittäjiin ja ihmisiin, nähnyt ja kuullut erilaisia tapoja yrittää. Olen päässyt vaikuttamaan siihen millaista alueellista toimintaa meillä on ja miten sitä kehitämme, olen oppinut paljon hallitustyöskentelystä ja järjestötoiminnasta.

Lisäksi olen saanut laajan verkoston ympäri pääkaupunkiseutua, yrittäjien lisäksi myös päättäjiä ja alueellisia toimijoita. Kaupan päälle on tullut uusia ystäviä, mentoreita, tukea omaan liiketoimintaani, uusia asiakkaita ja viestinnällistä näkyvyyttä omalle yritykselleni.

30.6.2019 Talouselämä haastatteli minua haasteista, joita voi kohdata kun palaa pitkän vanhempainvapaan jälkeen töihin. Organisaatio, työkaverit ja tehtävät ovat voineet vuosien aikana myllääntyä ja oma osaaminen tuntua väljähtäneeltä.  Jutussa annan vinkkejä monelle tuttuun tilanteeseen.

20.2.2018 Talouselämä kertoi uravalmennuksessani olleen Sanna Avelan uramuutoksesta. ”Uravalmennus voi auttaa unelmien ammatin pariin – ”Oli kuin latu olisi auennut, en enää voinut jarruttaa muutosta”.